Nieuws

Grote Clubactie 2016

Start verkoop loten is 1 oktober.

Atlete Nadine Broersen geeft symbolisch startsein Grote Clubactie!
Op donderdag 29 september gaf meervoudig Nederlands kampioene Nadine Broersen symbolisch het startsein voor de Grote Clubactie 2016.

De Olympisch atlete nam het eerste lot in ontvangst uit handen van Grote Clubactie directeur Frank Molkenboer en de leden van Atledo. Met de Grote Clubactie worden door alle deelnemende verenigingen vanaf zaterdag 1 oktober loten verkocht om inkomsten te realiseren voor de club. 

Ook Vennewater Badminton Heiloo doet mee aan de Grote Clubactie. De verkoop van de loten gaat via de RC-er van de speelavond. En onze jeugd verkoopt de Grote Clubactie-loten. Steun onze club en koop loten!

Voor de jeugdleden die veel loten verkopen, is er een leuke verrassing. En voor de drie jeugd leden die de meeste loten verkopen hebben we een speciale verrassing.

- 1 oktober start de verkoop van de loten
- 16 november stopt de verkoop van de loten
- 8 december is de trekking van de Grote Clubactie
- 23 december prijswinnars Kids verkoopwedstrijd bekend
- 28 Januari uitbetaling verkoopopbrengst met machtiging

Hieronder staan leuke acties die aan de grote clubactie zijn verbonden.

Een film van Pathé Thuis
Nieuw dit jaar: een film van Pathé Thuis voor lotenverkopers! Zo kunnen ze thuis hun favoriete film bekijken met het hele gezin of met vrienden. De lotenverkopers hebben de keuze uit 2 films voor de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar. Ze kunnen de film aanvragen via www.kids.clubactie.nl.

Speciaal voor de jeugd: www.kids.clubactie.nl 
De kids-website staat vol met tips en tricks voor de lotenverkopers om meer loten te verkopen! Ook komen er gedurende de actieperiode prijsvragen online waarmee lotenverkopers kans maken op leuke prijzen en kunnen lotenverkopers meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd!

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis pretparkkaartje*, dagje Schiphol* en/of ontvang 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van [naam clubcoördinator] een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes*. Bij de verkoop van 20 loten of meer ontvang je ook 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.

Prijzen voor lotenverkopers; win een iPad!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

« Terug

» Nieuws archief