Nieuws

Clubkampioenschappen Senioren 2017

Het nieuwe jaar is alweer even van start en in een nieuw jaar horen Clubkampioenschappen Senioren 2017

Clubkampioenschappen vormen elk jaar weer het toneel van een sportieve strijd om de eer op alle niveaus. Maar Clubkampioenschappen zijn er niet alleen om prestaties te meten, maar ook om iedereen binnen de club te binden met een gezellig toernooi.

Hoe meer deelnemers zich inschrijven, hoe leuker de poules en de potjes. 
Dus recreanten en competitiespelers: doe allen mee, schrijf je meteen in!

Data:

* Enkel partijen: dinsdagavond 28 maart, dinsdagavond 4 april

* Dubbel en Mix partijen: zaterdag 8 april

* Finales Enkel, Dubbel en Mix partijen: zaterdag 8 april (ca. 17.00 uur)

Inschrijven is eenvoudig via online inschrijfformulier op onze website.

Deelname:

De dubbels en mix partijen spelen we op zaterdag 8 april vanaf 09.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Wil je dus niet enkelen, dan hoef je slechts één dag vrij te houden in je agenda. 

Sterktes:

We streven ernaar om de poules in twee speelsterktes in te delen, zodat recreatief spelende badmintonners niet (meteen) tegen de competitiespelers hoeven te spelen. Wij zijn daarbij natuurlijk wel afhankelijk van de aantallen inschrijvingen voor beide sterktes.

In de A-klasse spelen in principe de competitiespelers en ervaren recreanten; hier wordt met veren gespeeld. In de B-klasse spelen de recreanten en de beginnende competitiespelers; hier wordt met plastic gespeeld. Zo gaan we ervoor zorgen dat alle deelnemers lekkere partijen kunnen spelen. Doel is dat iedereen per onderdeel minstens twee wedstrijden kan spelen (blessures en uitval voorbehouden natuurlijk). Iedere speelsterkte brengt zijn eigen kampioenen voort.  

Inschrijven:

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op de website. Doe dit zo snel mogelijk; de inschrijving sluit op 21 maart aanstaande.
Meedoen kost voor 1 onderdeel 8 euro, voor 2 onderdelen 15 euro en voor 3 onderdelen 22 euro. 

Heb je (nog) geen dubbel- of mixpartner, maar wil je dat onderdeel wel graag spelen, geef dan op "wanted". Wij zullen dan proberen een partner te vinden onder de andere deelnemers die ook "wanted" hebben ingevuld.

 

We hebben er zin in!

« Terug

» Nieuws archief