Nieuws

Jeugdkampioenen!

Afgelopen weekend was voor de meeste VennewaterTeams het laatste weekend van het competitieseizoen. En wat we al een beetje zagen aankomen, is nu definitief bewaarheid geworden. Vennewater Badminton Heiloo heeft weer een paar kampioensteams erbij! 

JEUGD:

Ons jongste team, het team met Tom, Quinten, Fieke en Sophie, speelden allemaal voor de eerste keer competitie in de zgn. Opstartcompetitie. En dat hebben deze jonge talentjes hartstikke goed gedaan, want ze zijn KAMPIOEN in hun poule geworden. Trainers Arko en Tico zijn hartstikke trots op deze toppers! Gefeliciteerd. 

 

Jeugdteam 3 is ook KAMPIOEN geworden in hun poule (onder 13 jaar): Jarno, Rik, Jilke, Esmee, Eline en Sofia hebben met elkaar 8 wedstrijden gespeeld. Hiervan hebben zij er maar liefst 7 gewonnen en 1x gelijk gespeeld. En dus ook niet één keer verloren. Hartstikke goed gedaan van deze kanjers! Gefeliciteerd.

Op ..... zal J3 in Almere aantreden voor de volgende strijd: de regionale kampioenschappen! 

Jeugdteam 1 is 2e in de poule onder 17 jaar (veren) geworden. Ze hebben 10 wedstrijden gespeeld: 7 gewonnen, 2 gelijk en 1 verloren. Jeugdteam 2 is 7e en daarmee laatste geworden in de poule onder 15 jaar. Zij hebben 12 wedstrijden gespeeld: 0 gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 10 verloren. 

 

« Terug

» Nieuws archief