Nieuws

VenneToer 2017, de 10e editie

Afgelopen zondag 11 juni jl. werd voor het 10e jaar de Venne Toer gereden door de motorrijdende Vennewater Badmintonners en "vrienden van Vennewater Badminton Heiloo": 8 mannen en 1 vrouw. Een 9e motorrijder sloot zich op ongeveer 1/3 van de rit spontaan aan bij dit gezelschap.

In zomerse omstandigheden werd door de motorgroep in totaal zo'n 240km gereden.

Organisator vanaf het eerste uur, Guido Zentveld, heeft aangegeven de Venne Toer volgend jaar wederom te willen organiseren. 

Lees hieronder verder: één van de deelnemers heeft zijn indrukken verwoord. 

"Beste vennetoerders, 


Als verse groene nieuweling was ik gevraagd om mijn indrukken over mijn eerste Vennetour samen te vatten, eigenlijk 1 woord Grandioos!

Dingetjes waarbij ik nog heel leuk naar terugkijk: wat een leuke sportieve en harmonieuze groep, allemaal een uitsmijter a la maison met Radler, behalve 2 niet nader te noemen Hawaï burgers was er eenheid, maar dat moest vanwege veiligheid met zon grote groep in het verkeer. Mooie momenten waren de jankende Kawa door de tunnel, de mooie motoren waarvan ik mij afvroeg welke nou de meeste pk's had: Suzuki, Kawa, Honda? Misschien als je het per cilinder bekijkt wel de  BMW? Dorpjes waarvan ik nog nooit van had gehoord. Hoe snel een rode Honda voorbij kan vliegen, standup bij 120, ook de uil-move bij 130, 1/2 baksteensformaat, pollepeltruc voor je helm, koop geen Garmin, dat mooi Nederland mij weer verbaasd. En voor mijzelf ik na de rit mij stukken prettiger voel op de motor, het hele A-Z verhaal. Iedereen bedankt voor de leuke dag, organisator Guido super!!!! Hou mij zeker aanbevolen voor een vervolg.
 

Motorgroeten 
Rudolf"

« Terug

» Nieuws archief