Nieuws

Grote Clubactie 2017

Start verkoop lotenGrote Clubactie is weer begonnen.

 

Ook Vennewater Badminton Heiloo doet mee aan de Grote Clubactie. De verkoop van de loten gaat via de RC-er van de speelavond. Ook onze jeugd zullen de Grote Clubactie-loten verkopen.

Steun onze club en koop loten!Vennewater Badminton grote clubactie 2017

Voor de jeugdleden die veel loten verkopen, is er een leuke verrassing. En voor de drie jeugd leden die de meeste loten verkopen hebben we een speciale verrassing.

-  september start de verkoop van de loten
- 10  december stopt de verkoop van de loten
- 13  december is de trekking van de Grote Clubactie
- 14 december publicatie trekking uitslag
- 28 Januari uitbetaling verkoopopbrengst met machtiging

Hieronder staan leuke acties die aan de grote clubactie zijn verbonden.

 

De 20-loten-actie
Alle deelnemers die 20 loten of meer verkopen, ontvangen een gratis entreekaart* voor Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes, Madame Tussauds en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. De voorwaarden per actie staan vermeld op de coupon.

De ’20-loten-actie’ is bedoeld voor verenigingen om de verkoop van Grote Clubactie loten te bevorderen. Deelnemende verenigingen doen automatisch mee aan deze actie. De clubcoördinator krijgt de coupons voor de ‘20-loten-actie’ in oktober digitaal opgestuurd van de Grote Clubactie. *Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds: 50% korting

« Terug

» Nieuws archief