Nieuws

Badmintolympics 2020

Als afscheid van een mooi buiten en zomerseizoen en als aftrap van een nieuw badmintonseizoen voor de jeugd, organiseerden Manon en Liselotte zaterdag 15 augustus een prachtige badmintolympics.

De jonge atleten moesten tijdens deze spelen laten zien wat ze de afgelopen periode geleerd hadden. Speciale aandacht ging daarbij uit naar de service. Verder werd er in een aantal ludieke oefeningen verder gewerkt aan mindset, samenwerking, doorzettingsvermogen, en atletisch vermogen. De spelen werden afgesloten met een lunch die door de jeugdcommissie was geregeld en natuurlijk een sluitingsceremonie. Tijdens deze ceremonie ontving Saiyan de Volgend Jaar Beter Award; werd Door verrast als speelster die het meest vooruit gegaan was; en mocht Quinten een trofee in ontvangst nemen als beste danser ?!?. Het podium rond de servicestrijd bestond uit: Wieke (3e), Mathieu (2e), en Esmee (1e). En tenslotte bestond het podium voor de gemiddelste speler uit: Eva (3e), Danique (2e), en Casper (1e). 

Met dank aan alle enthousiaste kinderen die een lach meestal niet van hun gezicht gewist kregen. Een fotoimpressie vind je hier.

Het belooft een mooi seizoen te worden voor de jeugd.

Jeugdcommissie 't Vennewater

(Cynthia, Linda, Ferry)

« Terug

» Nieuws archief