Nieuws

Trainingsstage voor de Jeugd

Zaterdag 10 september stond voor de competitiespelende jeugd in het teken van training, training, en heel veel plezier: een trainingsstage.

De dag begon met een reguliere training, maar dan toch anders. Trainers Mark en Arko hadden een paar oefeningen in petto die de jeugd nog niet kende. Na die training had de jeugdcommissie een heerlijke lunch klaarstaan. De lunch werd gezellig rond een tafel opgegeten. En na de lunch ging iedereen de auto in met een voor de jeugd onbekende bestemming en activiteit. Het werden de Schoorlse duinen, waar Manon en Jesse een duintraining hadden voorbereid net zoals de volwassenen in de zomer doen. Het werd een pittig middagje met supermooi weer. En als afsluiting werd er levend stratego gespeeld in het bos.

Bij terugkomst was het tijd om met een racket wat partijen te spelen terwijl de jeugdcommissie de lunch ging opruimen en het avondeten voorbereiden. Weer werd er gezellig rond de tafel gegeten en werden nieuwe spellen bedacht (en uitgevoerd). Met weer wat energie in de lichamen werd er daarna in de zaal nog even levend stratego gespeeld om daarna de dag gezellig en relaxed af te sluiten met weervolven, ping-pong, en pictonairy. Een geslaagde dag kwam daarmee ten einde. Foto's staan in het fotoboek.

« Terug

» Nieuws archief