Nieuws

In Memoriam Peter Wolkenfelt

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden op 1 oktober 2022 van ons oud lid en donateur Peter Wolkenfelt.

Peter was een markant persoon die veel plezier haalde uit het spelen van en kijken naar badminton. Je kon hem met Bep vast aantreffen bij de Dutch Open, de Nederlandse kampioenschappen, toernooien en wedstrijden in de eigen badmintonhal of op andere plekken. Ook toen hij zelf niet meer kon spelen was hij nog regelmatig in de hal om te kijken en te kletsen.

 

Naast spelen heeft hij voor menig lid en andere badmintonners rackets bespannen. Daarna kon hij je ook precies uitleggen wat hij had gedaan en hoe dat racket van jou anders bespannen moest worden dan “normaal”. Hij had zorg voor het racket wat onder andere bleek uit de tape die hij aan de bovenkant van het racket plakte als bescherming tegen beschadiging van het racket en de bespanning.

 

Lange tijd bestierde hij met Bep de kantine en inkoop van de spullen. Hij had daarin een eigen opvatting (die hij ook gevraagd of ongevraagd met je wilde delen), altijd gericht wat goed was voor de vereniging of datgene waarvoor hij werd gevraagd. Beroemd zijn de mega hotdogs tot de dag van vandaag op het Vennewater Open en de saté-avond aan het einde van het seizoen. We zullen hem hiervoor blijven herinneren.

 

We wensen Bep, famile, vrienden en kennisen heel veel sterkte met dit verlies.

Hieronder de rouwkaart.

« Terug

» Nieuws archief