Nieuws

10 december - het BC Bergen Snert Mix toernooi

Over ongeveer een maandje is het eindelijk weer zo ver! Op 10 december is VBH de gastvrouw/heer voor het BC Bergen Snert Mix toernooi.

Het traditionele BC Bergen Snert Mix toernooi is het kleinschalige, gezellige mix-toernooitje met na afloop volop de gelegenheid om onbeperkt te genieten van de (bijna) wereldberoemde, huisgemaakte, superverse, rijkgevulde snert. Ook dit jaar weer uit de keuken van BC Bergen eigen snertkok Bert. 

En als extraatje dit jaar voor een klein aantal niet-snert liefhebbers: ze hebben de fameuze "Pumpkin Eve” kunnen inhuren om een paar bakkies pompoensoep te koken. Volledig vega en overheerlijk. Maar het blijft wel een snert-toernooi hè, dus die keuze is beperkt en alleen voor degenen die echt, echt geen snert lusten. 

Het toernooitje zal NIET plaatsvinden in de eigen hal van BC Bergen. Dat was niet mogelijk. Daarom wijken ze uit naar de badmintonhal van Vennewater Badminton Heiloo, Het Zevenhuizen 46, Heiloo. Ze hebben de beschikking over 6 banen en de kantine. 

Start van het toernooi om ongeveer 12.00 uur. Om 18.30 uur einde wedstrdijden en kan men aan de snert en vanzelfsprekend ook gezellig naborrelen. 

De kosten van deelname (incl. snert eten) bedragen € 15,-- per persoon. Graag contant af te rekenen bij binnenkomst.  

De inschrijving (liefst natuurlijk direct met, maar als je die niet kunt vinden eventueel ook zonder mix-partner) kan vanaf vandaag via de toernooipagina van onze website www.bcbergen.nl. Dames worden van harte aangemoedigd om zich in te schrijven.


De inschrijving sluit op 6 december 2022, of zo gauw we het maximum aantal deelnemers hebben bereikt, want vol=vol. 

De toernooicommisie,  
Eef van Zutphen, Fleur van der Schans (BC Bergen)

« Terug

» Nieuws archief