Nieuws

Eieren en meer tijdens het Paastoernooi

We schrijven 8 april 2023. Het is de dag voor Pasen. En zo’n dag verdient een sportief tintje. De jeugd van Vennewater Badminton Heiloo (VBH) en Heerhugowaard 69 (HHW) werd getrakteerd op een Paastoernooi.

Het begon ’s ochtends met een circuit vol oefeningen met het thema Pasen. Van Paasbowlen tot Paasminton. Zoals wel vaker weer zeer creatief en enthousiast in elkaar gezet door Manon en Jesse, met wat hulp van Bas en Ferry. Dit deel van het toernooi leverde al de eerste winnaars op. Tom en Thimo van VBH deelden hun eerste plaats in het Paasgokken met Naila en Roan van HHW. Aan de andere kant gingen de prijzen voor de Paasspellen naar Jurre en Hidde van HHW en Ayla en Door van VBH.

Na de inleidende Paasspellen was het tijd voor een korte warming-up terwijl de zaal werd opgeruimd en klaargemaakt voor wat heerlijk potten badminton. Beginners en gevorderden, jong en oud, speelden met en tegen elkaar in verschillende samenstellingen. En naar goed gebruik rolde ook uit dit toernooi weer een winnaar. Een winnaar bij de jongens en een winnaar bij de meisjes. Het was niet de persé de beste speler die het toernooi kon winnen. Het ingewikkelde rekenmechanisme dat vorig jaar werd geïntroduceerd leverde ook dit jaar weer de winnaars op. Uiteindelijk wist Jonathan de wisselbeker te winnen bij de jongens en Ayla bij de meisjes.

Tenslotte kregen alle deelnemers nog wat Paaslekkernijen mee naar huis. Alle blije gezichten zijn voor de organisatie een beloning op zich. Meer foto's in het Paastoernooi 2023 fotoboek.

« Terug

» Nieuws archief