Algemeen

Nieuwsbrief 27

Valentijntoernooi 2013

Op zondagmiddag 17 februari werd voor de 10e keer het Valentijn Ouder-Kind Toernooi gespeeld. Een heel bijzonder toernooi, waar soms 3 generaties leden aan mededen en waarbij gestreden werd om de Valentijn wisselbeker.

Deze ging dit jaar naar Erik Bijvoet en Carolien van Noord. Zij mogen hem 1 jaar in bezit houden.

Zie voor meer info en de foto’s onze berichten op de website.

Algemene Ledenvergadering

Maandag 4 maart 2013 om 20:00 uur wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden.
De agenda en andere stukken zijn te vinden op de website onder "De Club".

 

Club van Honderd

Na vijf jaar heeft Peter van der Steen zijn werkzaamheden voor de Club van Honderd beëindigd. Dat deed hij niet zomaar. Ter gelegenheid van deze mijlpaal schonk hij de vereniging een prachtig spandoek om de Club van Honderd te promoten. Wij zijn Peter hiervoor zeer erkentelijk.

Wilt u meer weten of lid worden van de Club van honderd? Kijk op onze site, of mail/bel met de penningmeester, Gerard Blom (072-5334894).

 

Bardiensten

Om de bardiensten goed te laten verlopen vragen we aandacht voor 2 zaken.

1.      Consumpties dienen ter plekke afgerekend te worden. Mocht op een avond dat problemen opleveren, dan kan er een bonnetje in de kassa gedaan worden met duidelijk de volledige naam en speeltijd van het betreffende lid.

2.      Een barvrijwilliger is niet gehouden om langer door te gaan dan 12 uur. Met schoonmaken opruimen en afrekenen wordt het automatisch altijd wel later. Mocht de dienst worden overgenomen, dan moet de barvrijwilliger wel zelf met ieder afrekenen en de kas opmaken.

Oliebollentoernooi

Het oliebollentoernooi van 31 december is gewonnen door Tom Dekker en Lisanne Groenenberg. Zij mogen een jaar lang de wisselbeker houden.

Foto's van het toernooi zijn te vinden onder het menu "Foto's" op onze website.

Toernooien

Clubkampioenschappen senioren (3 maart): zie website

Joke’s Kuikentoernooi (30 maart): houd de website in de gaten.

Clubkampioenschappen jeugd (17 april): houd website in de gaten.

Externe toernooien:
zondag 7 april 2013: Het NARCIS toernooi te Anna Paulowna (Badmintonvereniging "De Burcht)

Zaalverlichting

Zoals jullie hebben gemerkt hangt er in de zaal achter baan 4 een blauw zeil. Dit is niet ivm werkzaamheden, ook zijn we niet van plan de zaal vol te hangen met zeilen, maar het is een test, die ook weer te maken heeft met het optimaliseren van de nieuwe verlichting.

We zijn benieuwd wat jullie mening hierover is. Voor de goede orde, het zou dus een verbetering moeten brengen, wanneer je op baan 3 en 4 speelt naar de achterwand toe.

 

 

« Terug