Algemeen

Nieuwsbrief 28

Hierbij sturen we jullie Nieuwsbrief 28 van 't Vennewater Badminton met een paar belangrijke mededelingen.

Zomeropenstelling jeugd

Vanaf a.s. woensdag (15 mei) kan de jeugd weer komen vrijspelen op woensdagavond van 18:00 tot 19:30 uur. Er wordt dan geen les gegeven, maar er is wel toezicht. Leden van 't Vennewater Badminton hebben vrij toegang, anderen, die meekomen (vriendjes, familie), betalen € 1,00 aan de begeleider.
De zomeropenstelling voor de jeugd duurt tot en met juni. De laatste keer is dus woensdag 26 juni.

Vennewater Open 2013

Zaterdag 18 en zondag 19 mei 2013 wordt er alweer het 7de Vennewater Open gehouden. Een groot toernooi in onze eigen hal met spelers tot op Eredivisie niveau! Dit evenement zet ons als club op de kaart en zorgt daarnaast ook voor de hard nodige inkomsten. Zaterdagavond blijft iederen gezellig nazitten en bent u ook allemaal meer dan welkom!
Ook organiseren we van een fantastische Tombola. Deze Tombola heeft een grote winkans ( +-50%) en een gedeelte van de opbrengst doneren we aan de cliniclowns! Om dit tot een succes te maken komt de organisatie van het Vennewater Open van 13 t/m 17 mei op alle speelavonden langs om u de mogelijkheid te geven via de Tombola de vereniging en Cliniclowns te steunen én nog iets leuks te winnen in het weekeinde!
Koop alvast ruimschoots loten en u bent de eerste! U kunt zaterdag en/of zondag komen kijken of u in de prijzen bent gevallen! U betaalt slechts € 2,00 voor een boekje van 5 loten en € 6,00 euro voor 3 boekjes ( 15 loten ).

Tot ziens op 18 en/of 19 mei tijdens ons Vennewater Open.

Fietsen voor de club

Op 15 juni a.s. wordt voor het eerst een sponsorfietstocht georganiseerd door Lions Club Heiloo, Limmen, de Egmonden (LHLE) onder de naam Sporting4Sport.
Behalve een leuke fietstocht door onze eigen omgeving is de bedoeling dat de deelnemers geld inzamelen voor de deelnemende sportverenigingen en voor een goed doel. Dat goede doel is dit jaar de G(ehandicapte)-sporters in Heiloo, Limmen en de Egmonden.

Ook onze vereniging heeft zich aangemeld en we hopen dat heel veel leden meedoen. Behalve individueel kan je ook als team inschrijven.

Er zijn 3 afstanden waarvoor kan worden ingeschreven: 20 km (vooral bedoeld voor jeugd, onder begeleiding), 50 km (voor de recreantieve fietsers) en100 km (voor de geoefende recraent en kilometervreters). Het vertrekpunt is de parkeerplaats bij Het Vennewater.

Aanmelding gebeurt via de website van  

Als streefbedrag is gekozen voor € 150,00 per deelnemer, maar een ander bedrag mag uiteraard ook. Geniet dus dubbel. Enerzijds door mee te doen met een leuke fietstocht en anderzijds door onze vereniging te steunen.

 

In de afgelopen maanden zijn ook veel activiteiten geweest. Voor verslagen en foto’s daarvan verwijzen we jullie naar onze website, waar je meer informatie kunt vinden in de Nieuwsrubriek en bij de foto’s. Het gaat daarbij onder andere om:

« Terug